Skip to content Skip to footer

Erroll Garner, Billy Taylor – Separate Keyboards


Tara: Japonia
Anul: 1991
Label: Savoy
Starea disc: NM
Starea copertii: NM
Observații:  Editie audiofila. Tracklist:

A1 Erroll Garner Cottage For Sale
A2 Erroll Garner Rosalie
A3 Erroll Garner Everything Happens To Me
A4 Erroll Garner Stairway To The Stars
A5 Erroll Garner September Song
A6 Erroll Garner All The Things You Are
B1 Billy Taylor Mad Monk
B2 Billy Taylor Solace
B3 Billy Taylor Night And Day
B4 Billy Taylor Alexander’s Ragtime Band
B5 Billy Taylor Misty Morning Blues
B6 Billy Taylor The Bug

1 în stoc (magazin online)