Skip to content Skip to footer

Arabesque – Greatest Hits


Tara: Japonia
Anul: 1981
Label: Victor
Starea disc: NM
Starea copertii: NM
Observatii: Exemplar păstrat ca nou. Prima presă.

A1 In For A Penny, In For A Pound 2:59
A2 Make Love Whenever You Can 3:44
A3 Roller Star 3:39
A4 Friday Night 4:14
A5 Jingle Jangle Joe 3:09
A6 High Life 3:05
A7 Hello Mr. Monkey 3:27
B1 Midnight Dancer 3:39
B2 Peppermint Jack 3:06
B3 Fly High Little Butterfly 3:26
B4 Parties In A Penthouse 3:17
B5 Rock Me After Midnight 3:48
B6 Buggy Boy 2:25
B7 Marigot Bay

1 în stoc