Skip to content Skip to footer

Rita Coolidge – Sounds Capsule


Tara: Japonia
Anul: 1979
Label: A&M
Starea disc: NM
Starea copertii: EX
Observații: usoară îngălbenire a copertii.

A1 Don’t Cry Out Loud
A2 You
A3 Words
A4 We’re All Alone
A5 Good Times
A6 Fever
A7 Bye Bye Love
B1 (Your Love Has Lifted Me) Higher And Higher
B2 Only You Know And I Know
B3 Songbird
B4 The Way You Do The Things You Do
B5 I Believe In You
B6 Journey Thru The Past
B7 Love Me Again

1 în stoc (magazin online)